Item anyar

  • High-Frequency Clear Image Low Radiation Portable X Ray

    Gambar Bening Frekuensi Dhuwur Radiasi Rendah Portable X Ray

    X-ray portabel sing dirancang khusus kanggo Dokter Gigi.Fitur kalebu;Daya baterei, kamera ukuran SLR Genggam, gampang sudut, Radiasi sithik kanggo nglindhungi sampeyan lan pasien, sensor USB, utawa film x-ray tradisional.Ngasilake gambar resolusi dhuwur banget, nyekel masalah oyod untu sing ora kejawab dening mesin liyane.Output radiasi sinar-x sing stabil, wektu cahya sing disingkat kanthi teknologi inverter frekuensi dhuwur.Panggantos baterei gampang.

  • Silent Dental Compressor with Air-Dryer Original design by Lingchen 2022

    Kompresor Gigi Silent karo Desain Air-Dryer Asli dening Lingchen 2022

    Kompresor kita wis dadi standar kanggo Eropa lan Amerika.Umume dokter wiwit ngganti kompresor lawas sing nyedhiyakake hawa lembab sing ngrusak teknologi anyar.

    Sistem pendinginan Terintegrasi efektif ing Musim Panas kanggo njamin kahanan kerja sing terus-terusan lan adoh saka panas banget.Ing mangsa, kompresor kita bakal ngirim udhara seger tanpa tetesan lan kelembapan.

    Pegawe kompresor iki minangka Discharge Otomatis sing terus-terusan ngosongake tangki, sing uga nglindhungi tank saka kakehan lan operasi lancar.Sistem kasebut digawe saka tembaga dadi tahan kanggo suhu musiman sing dhuwur kanthi panggunaan listrik sing sithik.

  • Disposable Waterproof 3 Layers Dental Bibs Roll

    Disposable Waterproof 3 Lapisan Dental Bibs Roll

    Dental Bibs Roll- Desain Roll kanggo ngirit papan lan ngindhari disinfeksi.80 bêsik ing siji rol.

  • Multipurpose Dental Surgical Microscope III With Video Recording Function

    Mikroskop Bedah Gigi Serbaguna III Kanthi Fungsi Rekaman Video

    Ringkesan:Mikroskop Dental kanthi kontrol pedal sikil sing apik.

    Mikroskop Gigi mbantu ing:
    1. nemokake kanal sing didhelikake lan aksesoris.
    2. Nemokake lan mbusak instrumen sing kapisah.
    3. Ngreksa struktur waos.
    4. Ngapikake ergonomis lan efisiensi dokter.

  • Auto Focus Electric Movable Dental Microscope II

    Fokus Otomatis Listrik Dental Microscope II

    Mikroskop Dental kanthi Autofokus lan locator serviks, njupuk gambar kanthi otomatis.Dirancang kanggo nggunakake gampang.

    Pendidikan, operasi, implan, Ortho, RCT, penyakit patologis, operasi, rekaman panangkepan digital kabeh karya lsp.