Pesanan sampel warna

Warna Pelapis Kursi Gigi:

Sampeyan duwe akeh pilihan warna kanggo kursi dental anyar.Iki bisa padhang kantor lan ngrampungake desain interior kantor.Padhangake klinik sampeyan kanthi warna sing kandel bisa nyebabake pengalaman pelanggan sing luwih apik.

Gambar kursi dental multicolor

abang peteng

coklat tengah

coklat enom

ireng

coklat peteng

werna abu-abu

ijo peteng

biru

wungu

kuning

oranye

apel-ijo