Sapa Kita?

Babagan Lingchen

Didegaké ing 2009, Lingchen dumunung ing kutha Guangzhou ing China Kidul.We are a Global Based perusahaan spesialisasine ing industri dental.Perusahaan wis mimpin industri ing inovasi lan kualitas.

Misi lan Nilai Kita

Misi Kita

Ing Lingchen fokus kita yaiku nulungi dokter gigi supaya bisa mbayar klinik kanthi gampang.Lingchen pengin dadi mitra global sampeyan kanggo ndhukung mbangun lan nambah klinik sampeyan.Kita entuk iki liwat merek Lingchen lan TAOS sing kalebu: Kursi Gigi, Unit Stasiun Klinik Pusat, Kursi Anak, Autoclaves, lan X-ray Portabel.Kualitas lan ketrampilan sing ora ana tandhingane sing ditandingi dening inovasi intuisi ing bidang dental nggawe Lingchen jeneng lan merek sing bisa dipercaya.

Nilai Kita

KREATIF - Terus ngembangake item anyar.
SERIUS - Konsentrasi ing kualitas.
Mbantu - Tim khusus kanggo mbantu, ngrancang lan ngatur.

Pabrik kami:

about us
11
12

Lingchen, utamane mrodhuksi Kursi Gigi, Unit Stasiun Klinis Pusat, Kursi Anak, Autoclaves Gigi, lan X-ray Portabel.Tindakake prinsip inovasi terus lan fokus ing kualitas, ana sawetara departemen, kalebu departemen marketing, departemen technical, departemen Déwan, departemen pengawasan kualitas, etc. Kita asring olahraga karyawan ing kawruh technical, terus sinau teknologi anyar minangka support, lan strictly. ngontrol saben proses saka pangembangan produk, desain, produksi, debugging kanggo testing.Tim marketing nliti pasar sing beda-beda ing saindenging jagad, ngumpulake umpan balik babagan kabutuhan pelanggan, mikir babagan masalah saka sudut pandang dokter gigi lan pasien sing beda-beda, lan menehi umpan balik menyang departemen teknis kanggo desain lan transformasi produk sing dimanusiakan, lan perbaikan lan inovasi sing terus-terusan.Diwakili dening unit klinik pusat TAOS1800c / TAOS900c, bantal kulit sing nyaman, pigura kursi sing stabil, jarak kerja sing nyaman, nyedhot listrik super, gangguan sing sithik, mikroskop sing dibangun, mesin sinar-X lan produk liyane, sing meh bisa nyukupi kabeh kabutuhan perawatan dental, ngirit papan pendhudhukan klinik dental, lan nggawe lingkungan perawatan sing nyaman kanggo dokter gigi lan pasien.

Obah bebarengan karo kabutuhan dokter gigi, Lingchen kerja kanggo dhukungan luwih akeh kanggo dokter gigi.

Prestasi Kita: 2009 - 2021

  • D1

    Supplier kursi dental 1st unit stasiun pusat klinis ing China.

  • D2

    Supplier kursi dental anak unik ing donya.

  • D3

    Produsen 1st saka 22minutes autoclave kelas B.

  • D4

    Produsen utama sinar-X radiasi rendah portabel.

  • D5

    Perusahaan R&D terkemuka ing industri.

  • D6

    Ngrungokake perusahaan ing nanggepi kabutuhan.

  • D7

    Ngrungokake perusahaan ing nanggepi kabutuhan.

  • D8

    Nduwe sertifikasi TUV CE EU sing relevan.

  • D9

    Inovasi lan desain mikroskop fokus, lampu operasi filter, sistem simulasi pribadi.

Kita bakal njamin sampeyan tansah entuk

RESULTS paling apik.

02

10+

taun

Cedhak 12 taun ing bisnis dental.

01

20+

universitas

Sugih ngalami tender sekolah lan universitas.

03

100+

negara-negara

Dhuwur ngormati kapercayan para pelanggan saka luwih saka 100 negara.

04

300+

Konsumen

Solusi siji mandeg kanggo pelanggan.

02

20+

ngembangaken

Kabeh tim ngembangake digawe dokter gigi.