Kabar

  • Pedoman Jadwal Perawatan Kursi Gigi

    Pedoman Jadwal Perawatan Kursi Gigi

    Kursi dental minangka inti kanggo siji klinik dental, dokter gigi kudu nggawe jadwal babagan perawatan peralatan ing klinik.Punika pandhuan Saben dina Apa sing kudu ditindakake sadurunge nutup klinik?1) Kursi kudu munggah lan tetep munggah nganti dina sabanjure supaya banyu cuspidor nganti 5 menit 2) Sucti ...
    Waca liyane
  • Dental kursi 5 Points Mbantu sampeyan milih kursi dental apik

    Dental kursi 5 Points Mbantu sampeyan milih kursi dental apik

    Ing 13 taun kepungkur Lingchen nggarap kursi dental lan kita fokus ing poin-poin ing ngisor iki- 1-Pengobatan kudu sampurna- tegese peralatan kasebut kudu gampang digunakake lan cedhak karo dokter gigi lan nambah akeh pilihan, warna lampu operasi, google nganggo cahya, lisan ca...
    Waca liyane
  • Carane milih Kursi Dental apik

    Carane milih Kursi Dental apik

    Dina iki kita bareng karo sampeyan carane milih kursi dental apik.Kualitas, Fungsi, Desain, Jarak kerja sing bener yaiku titik sing kudu difokusake dening dokter gigi.Kita nggunakake kursi dental Taos1800 minangka conto.Pisanan, kita ngomong babagan Kualitas, kanggo kursi dental Lingchen yaiku CE lan ISO 1348 ...
    Waca liyane
  • Top Dipasang Dental Kursi TAOS600

    Top Dipasang Dental Kursi TAOS600

    Kita ngerti sawetara dokter gigi sing luwih seneng milih kursi dental sing dipasang ing ndhuwur, tinimbang gaya gantung.Amarga kursi dental sing dipasang ing ndhuwur duwe sawetara kaluwihan sing ora ana ing gaya gantung.Dina iki kita bakal nuduhake sawetara informasi babagan iki.Biasane, nalika pasien lungguh utawa ninggalake kursi dental, ...
    Waca liyane
  • Comparison Lingchen Mikroskop MSCII lan MSCIII

    Comparison Lingchen Mikroskop MSCII lan MSCIII

    Prakata Dokter Gigi pengin nggunakake mikroskop kanggo ngrampungake RCT, implan, operasi, pendidikan, lan mikroskop iki kudu gampang digunakake, gampang tekan tutuk pasien, gampang fokus.Dadi obah ing jarak amba lan fokus apik iku penting.Muga-muga sharing iki bisa mbantu sampeyan ...
    Waca liyane
  • Analisis Industri Pasar Spektrometer X-ray, Ukuran, Nuduhake lan Prakiraan 2021-2028

    Analisis Industri Pasar Spektrometer X-ray, Ukuran, Nuduhake lan Prakiraan 2021-2028

    Riset Pasar Spektrometer X-ray Global minangka laporan intelijen kanthi upaya tliti kanggo riset informasi sing bener lan penting. ..
    Waca liyane
  • Unit Peralatan Gigi TAOS900 Kursi Gigi Ratu

    Unit Peralatan Gigi TAOS900 Kursi Gigi Ratu

    Minangka salah siji pabrikan kursi dental, Carane nglindhungi dentist nalika nambani sabar?Punggung, mripat, lan sikil sanajan lagi kerja, tangane gampang tekan tray operasi?Kanggo nerangake rincian, dina iki kita bakal nuduhake kursi dental Tao900, kursi Ratu kita.Ayo ndeleng, kursi iki bisa ...
    Waca liyane
  • Kompresor Gigi Silent kanthi desain asli Air-Dryer dening Lingchen

    Kompresor Gigi Silent kanthi desain asli Air-Dryer dening Lingchen

    Kanggo siji dokter gigi, klinik kasebut gumantung banget marang kursi dental, sing hawane saka kompresor dental.Dina iki kita bakal nuduhake kenapa kita kudu milih kompresor dental kanthi pengering udara.Iku wis bukti ...
    Waca liyane
  • Jadwal Perawatan Kursi Gigi -Lingchen Dental

    Jadwal Perawatan Kursi Gigi -Lingchen Dental

    Kursi dental minangka inti kanggo siji klinik dental, dokter gigi kudu nggawe jadwal babagan perawatan peralatan ing klinik.Kita nyiapake sawetara tips ing kene kanggo dituduhake karo sampeyan- Saben dina sampeyan kudu: 1) ngumbah tabung saluran kanggo kursi saben dina 2) saringan nyedhot ngresiki saben 2-3 dina Saben minggu sampeyan kudu: 1) ...
    Waca liyane
  • Napa sampeyan butuh Simulator Gigi pribadi?

    Napa sampeyan butuh Simulator Gigi pribadi?

    Stomatology minangka disiplin kanthi kepraktisan lan operabilitas sing kuat.Mulane, penting banget kanggo nglatih kemampuan siswa stomatology lan ningkatake latihan lan budidaya katrampilan klinis lan kemampuan kerja praktis.Lingchen pribadi...
    Waca liyane
  • Unit Kursi Gigi Dibangun ing nyedhot listrik

    Unit Kursi Gigi Dibangun ing nyedhot listrik

    Mungkin dokter gigi lan klinik-klinik ing saindenging jagad ngadhepi ngelu iki.Klinik iki kebak macem-macem peralatan, dadi angel kanggo obah dokter gigi lan asisten.Swara piranti nyedhot asring nggawa pengalaman ala, kalebu pasien lan dokter gigi, dadi ...
    Waca liyane
  • Simulator Kelas Gigi Lingchen Lanjut kanthi sistem LED lan kamera kanggo observasi lan rekaman

    Simulator Kelas Gigi Lingchen Lanjut kanthi sistem LED lan kamera kanggo observasi lan rekaman

    Simulator Kelas Gigi Lingchen minangka sistem pendidikan multimedia sing bisa digunakake minangka platform kanggo pendidikan lan pangembangan skill kanggo rekonstruksi gigi tiruan.Sistem iki ndhukung kabutuhan lan syarat kanggo Stomatology Col...
    Waca liyane