Seri Portable

  • Multifunctional portable dental chair convenient for visiting patients

    Kursi gigi portabel multifungsi sing trep kanggo ngunjungi pasien

    Kursi dental portabel Lingchen, fungsine padha karo kursi dental nyata. Kursi dental mung bisa digunakake ing papan sing didandani, ora gampang dipindhah.

    Dadi kursi dental portabel menehi pilihan luwih akeh kanggo dokter gigi.

    Paket standar kursi gigi portabel Lingchen kalebu: unit kursi portabel, bangku dokter gigi, turbin gantung, lampu Led, baki operasi, pedal kaki.

  • Dental surgical trolley with 550w compressor

    Troli bedah dental kanthi kompresor 550w

    Gerobak troli klinik gigi kanthi nyedhot listrik kanthi kompresor udara.Fungsine padha karo kursi dental.Mesin cilik, bantuan gedhe.Dokter gigi bisa nyedhiyakake perawatan dental lawang menyang lawang kanggo pasien, siswa bisa nggunakake praktik ing omah.

  • Small size portable dental turbine unit with 550w compressor

    Unit turbin gigi portabel ukuran cilik kanthi kompresor 550w

    Unit Turbin Gigi Portabel kanthi nyedhot listrik & kompresor udara 550W.

    Lingchen unit turbin dental portabel karo kompresor sing bisa langsung ora dijaluk tank panyimpenan online.Kanthi sumber udhara resik sing stabil, ora ana alangan saluran limbah kaya kompresor tradisional kanthi tangki.Iku gampang kanggo operate.Uga bisa nyedhiyakake tekanan sing tetep kanggo handpiece kanthi kacepetan dhuwur, handpiece kanthi kacepetan kurang, lan instalasi liyane minangka scaler dental, perawatan cahya, lan sapiturute. Nanging bobote mung 20KG.Iku trep kanggo digawa karo.Iki bakal dadi pilihan pisanan kanggo dokter gigi sing kudu menehi layanan darurat.