Dental Simulator Versi III Pusat Simulasi Listrik

Katrangan singkat:

Kontrol listrik nganggo kepala prostatik simulator, unit portabel, meja lab, lampu sensor sing dipimpin.Integrasi gedhe kanggo pendidikan multimedia lan ndandani waos palsu.Iku mesin model kanggo Stomatology College lan setelan laboratorium.

 


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Dental simulator III Desain lan Fungsi:
Kontrol Listrik lengkap kanggo sirah phantom, luwih gampang kanggo siswa;

Q11
number (7)

Desain simulator dental:
Kabinet karo 3 lapisan kanggo ngidini siswa sijine model rahang, kang pribadi etc
siswa bisa nyimpen handpieces lan instruments ing lemantun configurable individu.Iki bisa kaya sing dibutuhake, kalebu laci lan / utawa lemari.Laci lan lawang bisa dikunci, lan laci kanthi trek otomatis.

number (3)

Dental simulator- karo 3 laci amba, lan iku dirancang kanggo digunakake minangka bench lab., 1 Tabel 2 panggunaan, kanggo panggunaan multi fungsi.Lumahing meja kerja tahan api, luwih aman.

number (2)

Simulator dental- kothak turbin internal- fokus ing spare parts standar dhuwur lan regulasi apik saka kabeh tabung, kabel lan klep.

Kalebu: nyedhot kuwat lan ringkih, jarum suntik 3 cara, tabung handpiece kacepetan dhuwur lan tabung handpiece kacepetan rendah lan pedal sikil multifungsi.

number (1)

Pilihan: 1. Turbin kacepetan dhuwur;2. Handpiece kacepetan kurang;3. Bisa nginstal siji kompresor tengah sing nutupi 20 unit portabel.

number (4)

Rincian:
Kasedhiya saka ing ngisor iki:
1. Kontrol listrik gerakan phantom sirah: 1set
2. Unit portabel karo kompresor: 1set
3. tabung turbin kacepetan dhuwur: 1set
4. Low kacepetan handpiece tabung: 1set
5. Telung cara syringe: 1set
6. Ngalih sikil: 1set
7. Lampu operasi: 1 set
8. Meja kerja logam: 1 set
9. Dibangun ing plug daya: 1set
10. Dentist dhingklik: 1set
11 Panel kontrol listrik: 1 set lengkap

ysci1

FAQ:

Q1: Apa mesin teka karo kompresor udara?

A1: Ora, customer kasedhiya.

Q2: Apa sirah phantom teka karo set rahang.

A2: Ya, kita bakal nawakake 1 set jaw set karo sirah phantom.

Q3: Kepiye carane nyetel rahang ing sirah phantom?

A3: Magnet lan meneng, loro bisa.

Q4: Apa aku bisa ndandani jaw jinis kavo ing sirah phantom?

A4: Ya, ora mung jinis kavo, nanging uga set rahang jinis frasaco lan nissin, bisa dilebokake ing sirah phantom.

Q5: Kepiye carane ngganti untu ing rahang?

A5: Kanthi meneng.Lan sampeyan bisa tuku untu ekstra kanggo rahang.

Q6: Kepiye babagan nyedhot?

A5: Ana nyedhot banget ing mesin.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita