Dental Simulator Versi Aku Manaul Tipe Private Simulation System

Katrangan singkat:

Kauntungan: -Ndhukung siswa supaya latihan luwih akeh ing omah;-Kanggo universitas, gampang kanggo nyimpen panggonan, siji kamar bisa sijine jumlah pindho simulator dental.Ngirit papan lan biaya, apik kanggo latihan.

Ing lingkungan pra-klinis, siswa sinau nggunakake komponen pusat perawatan standar lan ora kudu nyetel kanggo peralatan anyar mengko ing pendidikan.

Ergonomi perawatan optimal kanthi unsur dokter gigi lan asisten sing bisa diatur kanthi dhuwur.

Proteksi paling apik kanggo kesehatan siswa, kanthi disinfeksi terpadu, terus-terusan lan intensif saluran banyu internal.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Manikin simulator dental: gampang nyetel arah, bisa diinstal kanggo pangguna tangan kiwa.

xq9
number (7)

Kompresor Udara 550w - dibangun kanthi gaya.

number (3)

Tray operasi: desain padha karo kursi dental standar, gampang kanggo masa depan mahasiswa nggarap kursi dental sing nyata.

number (2)

Kanthi daur ulang LED Dental, sinau siswa ngontrol tangan lan ora ngalahake untu liyane utawa gingiva ing saubengé, mbantu siswa ndeteksi kesalahan kasebut.

xi11
number (1)

Top kualitas tabung handpiece lan banyu internal lan tabung udara.

number (4)

Pilihan: 1. Turbin kacepetan dhuwur;2. Handpiece kacepetan kurang;3. bangku dokter gigi.

number (5)

Pilihan: 1. Turbin kacepetan dhuwur;2. Handpiece kacepetan kurang;3. bangku dokter gigi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita