Pitakonan

faq
1. Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas kanggo kita?

A. We nyedhiyani wektu babar pisan ONE taun kanggo sampeyan.Sajrone periode iki, kita menehi sampeyan solusi lan suku cadang gratis.

B. We nyedhiyani sampeyan laporan pengawasan lan video ing rincian utamané rincian sing pelanggan prihatin.

C. A pengawasan pihak katelu olèh.Nanging biaya bakal ditanggung dening pelanggan.

D. Sawise nyuplai peralatan dental kanggo pelanggan saka 60 negara liwat 15 taun, tim kita duwe kapercayan ing produk dental kita.

2. Apa tanggal pangiriman kanggo kursi dental sawise mbayar simpenan please?

A. 15 dina yen jumlahe kurang saka 10 unit.
B. 30 dina yen jumlahe antarane 10 lan 30 unit.
C. 45 dina yen jumlahe antarane 30 lan 50 unit.
D. Wektu pangiriman sing tepat, sampeyan kudu luwih konfirmasi karo tim Lingchen.

3. Apa syarat pembayaran?

A. Kanggo produk standar, simpenan 30% lan pembayaran liyane digawe dening T / T sadurunge pangiriman.

B. Kanggo produk selaras, 50% simpenan lan pembayaran liyane digawe dening T / T sadurunge pangiriman.

C. Kanggo jumlah pesenan kurang saka USD1000, Paypal ditrima.

4. Sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kami produsen kursi dental, autoclave, x-ray portabel, simulator dental.Kanthi paten 3 lan kemampuan ngembangake, kita bisa ndhukung para pedagang supaya unik ing pasar.

5. Apa sertifikat sampeyan duwe?

CE lan ISO saka TUV kasedhiya kanggo kursi dental.

6. Kepiye carane dadi agen eksklusif sampeyan ing negaraku?

Yen kita ora duwe agen eksklusif ing kana, ana rong syarat dhasar:

A. Kita wis rampung bisnis kanggo ing paling setengah taun.

B. Sampeyan duwe teknisi kanggo nyedhiyakake layanan sawise dodolan kanggo pangguna pungkasan.

7. Apa wektu babar pisan kanggo kursi dental?

Kursi gigi kanthi garansi 2 taun, ndhukung suku cadang gratis.

8. Pira pameran sing sampeyan rawuhi?

Nganti saiki Lingchen wis pengalaman karo nekani luwih saka 30 kaping, kalebu South dental fair, Sino dental fair, Dentech fair lan AEEDC.

9. Apa kemampuan ngembangake sampeyan?

LINGCHEN terus ngembangake barang-barang anyar kanggo ndhukung dokter gigi, produk unik: Kursi Q1 Kids, unit klinik Pusat, nyedhot listrik sing dibangun, pedal sikil wifi, autoclave kanthi teknologi 22 menit, lsp.

10. Pira gudang ing jaban rangkah sampeyan duwe?

Ana 7 gudang ing jaban rangkah nganti saiki, Nigeria, Uganda, Ghana, Tanzania, Angola, Afrika Kidul, Pantai Gading, lan kita isih ngupayakake kanggo ndhukung luwih akeh wong.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?