Simulators Dental

  • Dental Simulator Version III Electric Simulation Center

    Dental Simulator Versi III Pusat Simulasi Listrik

    Kontrol listrik nganggo kepala prostatik simulator, unit portabel, meja lab, lampu sensor sing dipimpin.Integrasi gedhe kanggo pendidikan multimedia lan ndandani waos palsu.Iku mesin model kanggo Stomatology College lan setelan laboratorium.

     

  • Dental Simulator Version I Manaul Type Private Simulation System

    Dental Simulator Versi Aku Manaul Tipe Private Simulation System

    Kauntungan: -Ndhukung siswa supaya latihan luwih akeh ing omah;-Kanggo universitas, gampang kanggo nyimpen panggonan, siji kamar bisa sijine jumlah pindho simulator dental.Ngirit papan lan biaya, apik kanggo latihan.

    Ing lingkungan pra-klinis, siswa sinau nggunakake komponen pusat perawatan standar lan ora kudu nyetel kanggo peralatan anyar mengko ing pendidikan.

    Ergonomi perawatan optimal kanthi unsur dokter gigi lan asisten sing bisa diatur kanthi dhuwur.

    Proteksi paling apik kanggo kesehatan siswa, kanthi disinfeksi terpadu, terus-terusan lan intensif saluran banyu internal.

  • Dental Simulator Version II Half Electric Simulation System

    Dental Simulator Versi II Sistem Simulasi Setengah Listrik

    kita tansah looking kanggo nambah learning lan mulang kanggo siswa.

    1. Nilai Luar Biasa nalika mbandhingake Rega, Kualitas Produk, lan Fitur Produk.

    2. Ngidini siswa entuk pengalaman lan kapercayan liwat simulasi sing luwih apik sadurunge mlebu lingkungan klinis sing nyata.

    3. Peningkatan katrampilan kanthi bahan lan peralatan.

    4. Ngapikake kawruh prosedural.

    4. Latihan teori profesional sing ditingkatake.

    5. Tambah semangat lan percaya diri Siswa.