Kursi Gigi Unit Klinik Pusat TAOS900c Kanthi Mikroskop X-Ray

Katrangan singkat:

Dianggo: Surgery, RCT, Implant, Education Desain imajinatif- Ngirit wektu lan dhuwit.Sistem mikroskop lan sinar-X digabungake menyang awak unit dental kanggo perawatan sing luwih nyaman lan efisien.Nyedhiyakake ruang operasi sing gedhe, sing dibutuhake kanggo kabeh operasi lan perawatan rawat jalan.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Unit Dental dilengkapi bantal dawa kanthi tutup kulit microfiber 2.2 M, cocog banget kanggo pasien sing luwih gedhe lan luwih dhuwur sajrone perawatan.Kanthi headrest pindho artikulasi lan kursi sing nyaman, sing bisa diangkat lan diturunake kanthi bebas kanthi kisaran 380mm nganti 800mm lan kalebu dhuwur kursi sadurunge sing disimpen ing memori.Iku uga banget kanggo patients tuwa lan wanita ngandhut, lan patients liyane karo mobilitas winates.

 

xq4
number (7)

Ruang Kerja sing Dioptimalake - Saben jarak sing diwilang ing desain Kursi Gigi minangka pangukuran presisi kanggo njaga kenyamanan lan ergonomis.

number (3)

Bingkai Logam- Kapasitas bobot kursi dental sing dipatenake yaiku 180 kg amarga nggunakake pigura baja sing kandel.

number (2)

Motor:

Motor kursi dental kita dirancang kanggo operate kanthi tenang kanthi wiwitan lan mandheg kanggo pengalaman posisi pasien sing luwih nyaman.

 

number (1)

Lampu LED Operasi Filter kanthi Kamera Terpasang.
Kanggo ngindhari cahya sing nggegirisi langsung ing mripat pasien lan dokter waos, lan umume kanggo nggawe pengalaman sing luwih nyaman kanggo pasien lan dokter gigi, kita wis ngrancang Lampu LED operasi sing disaring sing nyedhiyakake cahya sing fokus lan tentrem kanggo kabeh wong.Lan kanggo ndhuwur iku kamera Built-in kita menehi tampilan sakabèhé luwih apik sak perawatan.

number (4)

Nyedhot Listrik sing Dibangun-nyedhot pumpless kita bisa digunakake kanthi sampurna kanthi akeh daya lan bakal ngganti sistem pompa vakum sing wis ana sejarah sing ngirit dhuwit lan papan.

number (5)

WIFI kaki pedal:
Ora diwatesi dening kabel, Wi-Fi Foot Petal kita mbebasake dokter gigi kanggo nggunakake sikil kiwa utawa tengen kanggo nggampangake posisi kerja sing luwih santai lan nyaman.

xq5
number (8)

Mikroskop II kanthi Autofokus.Piranti iki mbenakake efficiency The dentist kang siji nambah kinerja Clinic;Jarak kerja 25 cm, 5 tingkat pembesaran sing beda, sing paling gedhe yaiku 50 X.

Link video:https://www.youtube.com/watch?v=smNmZlLKryw&feature=youtu.be

 

number (6)

X-ray:Cukup dawa kanggo tekan sisih kiwa utawa tengen pasien;60/65/70KV pilihan.

number-(9)

Kursi loupe:Perbesaran 3.5X, kanthi lampu LED.

number-(12)

Opsional:

Kompresor Udara, skalar LED sing dibangun, kamera lisan kanthi layar, lampu perawatan, handpieces dental.

sv_ico_02_hover
Tegangan Rated AC220V- 230V/ AC 110-120V, 50Hz/ 60Hz
Tekanan banyu 2.0-4.0 bar
Aliran banyu ≧ 10L/min
Konsumsi Udara Nyedhot Kering & Basah ≧ 55L/menit (5.5-8.0bar)
Konsumsi banyu Tekanan Negatif Udara ≧ 55L/min
Kapasitas Angkut Kursi Pasien 180KG
Range dhuwur dhasar Titik kurang: 343mm Titik Dhuwur 800mm
Headrest Dual articulating gliding headrest;release lever
Daya Input 1100VA
Kontrol kursi Sistem pangiriman touchpad utawa ngalih sikil
Pilihan upholstery Kulit microfiber utawa PU

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita