Kompresor Gigi Silent karo Desain Air-Dryer Asli dening Lingchen 2022

Katrangan singkat:

Kompresor kita wis dadi standar kanggo Eropa lan Amerika.Umume dokter wiwit ngganti kompresor lawas sing nyedhiyakake hawa lembab sing ngrusak teknologi anyar.

Sistem pendinginan Terintegrasi efektif ing Musim Panas kanggo njamin kahanan kerja sing terus-terusan lan adoh saka panas banget.Ing mangsa, kompresor kita bakal ngirim udhara seger tanpa tetesan lan kelembapan.

Pegawe kompresor iki minangka Discharge Otomatis sing terus-terusan ngosongake tangki, sing uga nglindhungi tank saka kakehan lan operasi lancar.Sistem kasebut digawe saka tembaga dadi tahan kanggo suhu musiman sing dhuwur kanthi panggunaan listrik sing sithik.


Detail Produk

Tag produk

12345
  1. BUILT-IN AIR DRYER & KONDENSOR
  2. TINGKAT GEDARAN RENDAH (55 - 58dB)
  3. KAPASITAS 2-3 KURSI

 

BUILT-IN AIR DRYER & KONDENSOR

Kompresor kita wis dadi standar kanggo Eropa lan Amerika.Umume dokter wiwit ngganti kompresor lawas sing nyedhiyakake hawa lembab sing ngrusak teknologi anyar.

Sistem pendinginan Terintegrasi efektif ing Musim Panas kanggo njamin kahanan kerja sing terus-terusan lan adoh saka panas banget.Ing mangsa, kompresor kita bakal ngirim udhara seger tanpa tetesan lan kelembapan.

Pegawe kompresor iki minangka Discharge Otomatis sing terus-terusan ngosongake tangki, sing uga nglindhungi tank saka kakehan lan operasi lancar.Sistem kasebut digawe saka tembaga dadi tahan kanggo suhu musiman sing dhuwur kanthi panggunaan listrik sing sithik.

KAPASITAS 2-3 KURSI

1500 watt, tank 50 liter bisa nangani 2-3 Kursi Gigi bebarengan.

*Napa milih kompresor kanthi pengering udara?

Iku wis buktiaken sak instalasi saka dental Isi banyu kakehan lan asor bisa ngrusak lan utawa nyuda pangarep-arep urip Isi.Kompresor iki bisa ningkatake kualitas lan efisiensi karya dokter gigi.Kanthi pangatusan udhara, lan nalika udhara dikirim saka jarum suntik 3 arah dadi garing lan bakal ngasilake isi sing bermutu.Iki uga kasunyatan manawa orthodontist uga butuh hawa garing sing resik.Tanpa pangatusan udhara: Banyu tekan tutuk pasien lan ora bisa njaga untu garing lan nginstal isi sing berkualitas amarga jarum suntik 3 arah ora bisa tetep garing.

(Perlu dicathet, asring saringan bakal ditambahake menyang kompresor normal kanggo nyoba njaga hawa garing nanging asring sistem kasebut gagal lan ora efektif)

 Ing kompresor normal, banyu lumebu ing tank lan liwat wektu bakal teyeng, teyeng iki bisa mlebu ing sistem tabung kursi, clogging lan nggawe masalah ing dalan.Kondisi iki bisa dadi beracun lan masalah kanggo pasien.

Udara sing reged, teles, utawa ora resik bisa ngrusak peralatan.Sawetara peralatan sing kena pengaruh negatif dening hawa reged kalebu:

  • - 3/1 syringe
  • - Katup kursi
  • - Unit pangiriman
  • - Latihan
  • - Handpieces
  • - Scalers

Kelembapan lan panas saka kompresi udhara bisa nggawe kahanan sing cocog kanggo pertumbuhan mikroorganisme.yen udhara sing dikompress ana ing kontak langsung karo manungsa, peralatan higienis utawa medis, masalah higienis bisa uga muncul.Kanggo mesthekake loro pangiriman resik lan garing online teken Lingchen nawakake kompresor karo dryer online.Piranti iki bisa banget efektif kanggo mbusak uap banyu ing udhara lan getihen kanthi otomatis.Udhara digawe adhem sadurunge mlebu ing pengering dening radiator sing dilengkapi penggemar.

 Sistem kompresor Lingchen kita nggawe lingkungan kerja sing luwih nyenengake.

Kompresor iki kanggo aplikasi dental mbisakake kompresi tanpa minyak, kanggo nyuda gangguan, kualitas motor minangka kunci.Yen sampeyan milih pilihan kabinet, swara bakal luwih murah tinimbang 43dB, nyedhiyakake lingkungan sing luwih nyenengake kanggo staf dental lan pasien.

Spesifikasi:

Kompresor karo pengering

Model: AC1500-air

Tegangan:: 220/50Hz

Daya: 1500W

Max tekanan: 8 BAR

Rated Speed: 1450R/min

TANGKI: 50L

Kapasitas aliran udara (L / min ing 0 bar): 203L / min

Ukuran produk: 410*410*550mm

Bobot produk: 24 kg

Berat paket: 30kg

Rincian:

* Kanthi penggemar gedhe kanggo cooling luwih cepet, malah kanggo motor

* Kabeh tabung logam lan kualitas apik

* 2 output, sing nyedhiyakake hawa kanthi lancar

* Radiator tembaga gedhe

* Kanthi roda 3 kanggo obah

Gambar liyane:

 

 

Sugeng rawuh ing youtube kanggo rincian liyane:

https://youtu.be/0ipZmNFGPwA

Lingchen Dental

Guangzhou, China

www.lingchendental.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita