Kenapa Pilih LINGCHEN?

Didegaké ing 2009, Lingchen dumunung ing kutha Guangzhou ing China Kidul.We are a Global Based perusahaan spesialisasine ing industri dental.Perusahaan wis mimpin industri ing inovasi lan kualitas.

  • 1
  • 6
  • 3
  • 4
  • 5
  • 2
  • 7

Proyek kita

produk unggulan

Babagan LINGCHEN

PROFIL PERUSAHAAN

Lingchen didegaké ing taun 2009, luwih saka 12 taun pengalaman ing manufaktur lan ngekspor kursi dental lan autoclaves.Pabrik kita dumunung ing kutha Guangzhou ing China Kidul kanthi tanduran luwih saka 2000sqm.Kita nawakake produk dental karo rong merek Lingchen lan TAOS sing kalebu: Kursi Gigi, Unit Klinik Pusat, Kursi Anak, Autoclaves, lan X-ray Portabel.Kualitas lan ketrampilan sing ora ana tandhingane sing ditandingi dening inovasi intuisi ing bidang dental nggawe Lingchen jeneng lan merek sing bisa dipercaya.

Kaluwihan Kita

  • Founded in 2009, Lingchen is located in the city of Guangzhou in Southern China. We are a Global Based company specializing in the dental industry. The company has lead the industry in innovation and quality.

    Babagan Lingchen

    Didegaké ing 2009, Lingchen dumunung ing kutha Guangzhou ing China Kidul.We are a Global Based perusahaan spesialisasine ing industri dental.Perusahaan wis mimpin industri ing inovasi lan kualitas.

  • At Lingchen our focus is to assist Dentists to afford clinics easy. Lingchen wants to be your global partner to support build and enrich your clinic.

    Misi Kita

    Ing Lingchen fokus kita yaiku mbantu Dokter Gigi supaya bisa mbayar klinik kanthi gampang.Lingchen pengin dadi mitra global sampeyan kanggo ndhukung mbangun lan nambah klinik sampeyan.

  • CREATIVE - Keep on developing new items; SERIOUS - Concentrating on quality; HELPFUL - A dedicated team to help, planning and arranging.

    Nilai Kita

    KREATIF - Terus ngembangake item anyar;SERIUS - Konsentrasi ing kualitas;Mbantu - Tim khusus kanggo mbantu, ngrancang lan ngatur.