Produk

  • Class B 22 Mins 18L Real Vacuum Dental Autoclave TS18

    Kelas B 22 Menit 18L Autoclave Dental Vakum Nyata TS18

    Sterilisasi minangka masalah inti kanggo pasien lan dokter gigi;MOH mbutuhake klinik dental duwe autoclave dental KELAS B.Kita mbantu kanggo nggampangake kabeh klinik dental 'kanggo saged autoclaves B CLASS.Kita ngembangake TS18 Real Vacuum Dental Autoclave: B CLASS, 18L fungsi unik: mung 22 menit kanggo ngrampungake sterilisasi lengkap, kanggo ngirit wektu lan dhuwit dokter gigi kanggo ngatur sterilisasi.

  • High-Frequency Clear Image Low Radiation Portable X Ray

    Gambar Bening Frekuensi Dhuwur Radiasi Rendah Portable X Ray

    X-ray portabel sing dirancang khusus kanggo Dokter Gigi.Fitur kalebu;Daya baterei, kamera ukuran SLR Genggam, gampang sudut, Radiasi sithik kanggo nglindhungi sampeyan lan pasien, sensor USB, utawa film sinar-x tradisional.Ngasilake gambar resolusi dhuwur banget, nyekel masalah oyod waos sing ora kejawab dening mesin liyane.Output radiasi sinar-x sing stabil, wektu cahya sing disingkat kanthi teknologi inverter frekuensi dhuwur.Panggantos baterei gampang.

  • Silent Dental Compressor with Air-Dryer Original design by Lingchen 2022

    Kompresor Gigi Silent karo Desain Air-Dryer Asli dening Lingchen 2022

    Kompresor kita wis dadi standar kanggo Eropa lan Amerika.Umume dokter wiwit ngganti kompresor lawas sing nyedhiyakake hawa lembab sing ngrusak teknologi anyar.

    Sistem pendinginan Terintegrasi efektif ing Musim Panas kanggo njamin kahanan kerja sing terus-terusan lan adoh saka panas banget.Ing mangsa, kompresor kita bakal ngirim udhara seger tanpa tetesan lan kelembapan.

    Pegawe kompresor iki minangka Discharge Otomatis sing terus-terusan ngosongake tangki, sing uga nglindhungi tank saka kakehan lan operasi lancar.Sistem kasebut digawe saka tembaga dadi tahan kanggo suhu musiman sing dhuwur kanthi panggunaan listrik sing sithik.

  • Disposable Waterproof 3 Layers Dental Bibs Roll

    Disposable Waterproof 3 Lapisan Dental Bibs Roll

    Dental Bibs Roll- Desain Roll kanggo ngirit papan lan ngindhari disinfeksi.80 bêsik ing siji rol.

  • Multipurpose Dental Surgical Microscope III With Video Recording Function

    Mikroskop Bedah Gigi Serbaguna III Kanthi Fungsi Rekaman Video

    Ringkesan:Mikroskop Dental kanthi kontrol pedal sikil sing apik.

    Mikroskop Gigi mbantu ing:
    1. nemokake kanal sing didhelikake lan aksesoris.
    2. Nemokake lan mbusak instrumen sing kapisah.
    3. Ngreksa struktur waos.
    4. Ngapikake ergonomis lan efisiensi dokter.

  • Auto Focus Electric Movable Dental Microscope II

    Fokus Otomatis Listrik Dental Microscope II

    Mikroskop Dental kanthi Autofokus lan locator serviks, njupuk gambar kanthi otomatis.Dirancang kanggo nggunakake gampang.

    Pendidikan, operasi, implan, Ortho, RCT, penyakit patologis, operasi, rekaman panangkepan digital kabeh karya lsp.

  • Dental Simulator Version III Electric Simulation Center

    Dental Simulator Versi III Pusat Simulasi Listrik

    Kontrol listrik nganggo kepala prostatik simulator, unit portabel, meja lab, lampu sensor sing dipimpin.Integrasi gedhe kanggo pendidikan multimedia lan ndandani waos palsu.Iku mesin model kanggo Stomatology College lan setelan laboratorium.

     

  • Multifunctional portable dental chair convenient for visiting patients

    Kursi gigi portabel multifungsi sing trep kanggo ngunjungi pasien

    Kursi dental portabel Lingchen, fungsine padha karo kursi dental nyata. Kursi dental mung bisa digunakake ing papan sing tetep, ora gampang dipindhah.

    Dadi kursi dental portabel menehi pilihan luwih akeh kanggo dokter gigi.

    Paket standar kursi gigi portabel Lingchen kalebu: unit kursi portabel, bangku dokter gigi, turbin gantung, lampu Led, baki operasi, pedal kaki.

  • Dental surgical trolley with 550w compressor

    Troli bedah dental kanthi kompresor 550w

    Gerobak troli klinik gigi kanthi nyedhot listrik kanthi kompresor udara.Fungsine padha karo kursi dental.Mesin cilik, bantuan gedhe.Dokter gigi bisa nyedhiyakake perawatan dental lawang menyang lawang kanggo pasien, siswa bisa nggunakake praktik ing omah.

  • Cutting Table & Wall Mounted Dental Sealing Machine

    Cutting Table & Wall Mounted Dental Sealing Machine

    Mesin segel dental sing dipasang ing tembok & desktop, ngirit ruang kanggo klinik sampeyan.
    Bar dadi panas Italia ora tau ngobong gulungan.
    Cuts Flawlessly.
    Lading sing didhelikake, aman lan dipercaya.
    Ngirit energi, 70% ngirit liwat bar pemanasan standar.

  • Built-In Electric Suction Durable PU Dental Chair Unit TAOS700

    Built-In Electric Suction Unit Kursi Gigi PU Tahan Lama TAOS700

    Kursi gigi TAOS700 kanthi desain sing cerdas.Kita pisanan nggawa kursi iki menyang pasar ing 2011. Iki minangka pilihan kursi sing tepat kanggo nganyarke praktik sing wis ana utawa nggawe sing anyar.

  • Small size portable dental turbine unit with 550w compressor

    Unit turbin gigi portabel ukuran cilik kanthi kompresor 550w

    Unit Turbin Gigi Portabel kanthi nyedhot listrik & kompresor udara 550W.

    Lingchen unit turbin dental portabel karo kompresor sing bisa langsung ora dijaluk tank panyimpenan online.Kanthi sumber udhara resik sing stabil, ora ana alangan saluran limbah kaya kompresor tradisional kanthi tangki.Iku gampang kanggo operate.Uga bisa nyedhiyakake tekanan sing tetep kanggo handpiece kanthi kacepetan dhuwur, handpiece kanthi kacepetan kurang, lan instalasi liyane minangka scaler dental, perawatan cahya, lan sapiturute. Nanging bobote mung 20KG.Iku trep kanggo digawa karo.Iki bakal dadi pilihan pisanan kanggo dokter gigi sing kudu menehi layanan darurat.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2