Kontrol Layar Tutul Kursi Gigi Unit Klinik Pusat TAOS1800c

Katrangan singkat:

Merek Unit Gigi China – LINGCHEN DENTAL

Dianggo:Surgery, RCT, Implant, Education desain pinter efisien- Ngirit wektu lan dhuwit.Sistem mikroskop lan sinar-X digabungake ing awak unit dental kanggo luwih kepenak lan efisiensi sing luwih dhuwur sajrone perawatan.Nyedhiyakake arena operasi gedhe, perlu kanggo macem-macem operasi lan perawatan rawat jalan.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Kanthi bantal dawa- 2.2 M, kulit microfiber, luwih cocok kanggo pasien sing kuwat lan dhuwur kanggo nampa perawatan.Kanthi headrest artikulasi kaping pindho lan kursi sing nyaman, dhuwure bisa diangkat lan diturunake kanthi bebas ing kisaran saka 380mm nganti 800mm, kalebu fungsi memori dhuwur kursi pungkasan.Iku luwih cocok kanggo wong tuwa, wanita ngandhut lan pasien liyane kanthi mobilitas winates kanggo nampa perawatan.

XQ3
number (7)

Jarak kerja sing bener- saben jarak saka konstruktor kursi dental diitung kanthi cara ilmiah, kanggo njaga posisi ergonomis.

number (3)

Sistem kontrol Toucn:ngontrol kabeh gerakan ing kursi dental wutuh.

 

number (2)

Botol distiller banyu anyar:Gampang kanggo nambah banyu, dental handpiece gampang kanggo njaluk banyu.

number (1)

Rangka logam- logam kekandelan, kursi pasien nggawa 180 KG.

number (4)

Motor:

Kerjane kanthi tenang, mandheg alon-alon lan diwiwiti sajrone posisi pasien, nyedhiyakake pengalaman perawatan sing nyenengake

number (5)

Operasi Lampu LED kanthi sensor:Intensitas cahya bisa diatur, 3 mode kanggo milih (Kuning/Putih/Kuning + Putih).
Lampu kuning khusus kanggo nggunakake wektu ngisi komposit.

xq1
number (8)

Dibangun ing nyedhot listrik kanthi listrik, Suction bisa lancar lan kuat, bisa ngganti pompa vakum kanggo ngirit biaya lan papan ing klinik.

number (6)

Sistem tabung pembersih vakum:Push lebu metu saka tabung drainase saka kursi dental- mbusak mambu sing ora enak, njaga klinik kanthi hawa seger.

number-(9)

1.Mikroskop kanthi pedal sikil mikro:nambah karya dentist lan nambah reputasi Clinic;jarak kerja 25cm;karo 5 tingkat pangisi magnification, paling gedhe 20.4X;kanthi lampu serat optik.

Link video: https://www.youtube.com/watch?v=5yDm9QEivG4&t=25s

2. X-ray:Cukup dawa tekan sisih kiwa utawa tengen tutuk pasien;60/65/70KV kanggo milih.

3. Kursi loupe:Perbesaran 3.5X, kanthi lampu LED.

index6
number-(12)

Opsional:

Kompresor Udara, skalar LED sing dibangun, kamera lisan kanthi layar, lampu perawatan, handpieces dental.

sv_ico_02_hover
Tegangan Rated AC220V-230V/ AC 110-120V, 50Hz/60Hz
Tekanan banyu 2.0-4.0 bar
Aliran banyu ≧ 10L/min
Konsumsi Udara Nyedhot Kering & Basah ≧ 55L/menit (5.5-8.0bar)
Konsumsi banyu Tekanan Negatif Udara ≧ 55L/min
Kapasitas Angkut Kursi Pasien 180KG
Range dhuwur dhasar Titik kurang: 343mm Titik Dhuwur 800mm
Headrest Dual-articulating gliding headrest;release lever
Daya Input 1100VA
Kontrol kursi Sistem pangiriman touchpad utawa ngalih sikil
Pilihan upholstery Kulit microfiber utawa PU

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita