Kursi Gigi Anak Ekonomi Q1 Kanthi Musik

Katrangan singkat:

Kursi bocah paling ekonomis ing donya, lan nyenengake kanggo bocah lanang lan wadon.Kursi anak kita regane terjangkau dadi gampang tuku.Kursi iki bisa migunani banget kanggo ngunjungi dokter gigi kanggo bocah sing luwih nyenengake supaya dokter gigi bisa ngobati luwih cepet kanthi kurang kuatir.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Ukuran bantal 1.6M, Ruang sing wiyar ing mobil, Bantal kursi dental ergonomis minangka cara sing efisien kanggo nyuda rasa ora nyaman pasien.LINGCHEN dental nawakake sandaran kepala kursi dental premium, bantal gulu, sarung kursi dental lan bantalan bantalan kursi sing nambah kenyamanan, kontrol infeksi lan nyedhiyakake kualitas bangunan sing ora cocog kanggo kabeh kursi dental.Ruang sing wiyar ing mobil.

产品图片-(2)
产品图片-(3)
number (7)

Njaga fungsi mobil: setir muter, speaker mobil, music, sabar aran ngendhokke sak perawatan.

number (3)

Kanthi tray operasi standar sing dikenal dening dokter gigi, Baki operasi minangka salah sawijining alat sing paling penting lan migunani kanggo saben profesional.

Baki instrumen ngemot kabeh instrumen sing dibutuhake kanggo dokter gigi.

xq3
xq
number (2)

Motor: Pilih produk Motor Kursi Gigi kualitas 2021 kanthi rega paling apik saka motor Gigi Cina sing disertifikasi. Kursi Gigi listrik N4000 lan motor N8000.

number (1)

4 mripat sing dipimpin cahya, kuwat kanggo nglindhungi mripat, macem-macem sumber cahya LED sing bisa digunakake ing setelan dental wis digawe badhan liwat tambah risiko potensial karusakan mripat, milih lampu sing tepat iku penting.

index5
产品图片 (7)
number (4)

adoh sirah saka daya nyedhot banget sak karya, paling dentist care titik iki.

number (5)

Macem-macem pilihan kursi dental lengkap kasedhiya kanggo sampeyan, nalika nampa kursi, sampeyan bisa langsung kerja.

index6
sv_ico_02_hover
Tegangan Rated AC220V- 230V/ AC 110-120V, 50Hz/ 60Hz
Tekanan banyu 2.0-4.0 bar
Aliran banyu ≧10L/min
Konsumsi Udara Nyedhot Kering & Basah ≧ 55L/menit (5.5-8.0bar)
Konsumsi banyu Tekanan Negatif Udara ≧ 55L/min
Kapasitas Angkut Kursi Pasien 180KG
Range dhuwur dhasar Titik kurang: 343mm Titik Dhuwur 800mm
Headrest Dual articulating gliding headrest;release lever
Daya Input 1100VA
Kontrol kursi Sistem pangiriman touchpad utawa ngalih sikil
Pilihan upholstery Kulit microfiber utawa PU

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita