Multifungsi Built-In Electric Pumpless Suction Dental Kursi Unit TAOS900

Katrangan singkat:

Desain terpadu katon lan ngrasa elegan, Ningkatake efisiensi, keluwesan, lan gampang digunakake.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Kanthi bantal dawa- 2.2 M, kulit microfiber, luwih cocok kanggo pasien sing kuwat lan dhuwur kanggo nampa perawatan.Kanthi headrest artikulasi kaping pindho lan kursi sing nyaman, dhuwure bisa diangkat lan diturunake kanthi bebas ing kisaran saka 380mm nganti 800mm, kalebu fungsi memori dhuwur kursi pungkasan.Iku luwih cocok kanggo wong tuwa, wanita ngandhut lan pasien liyane kanthi mobilitas winates kanggo nampa perawatan.

xq4
xq3
number (7)

Jarak kerja sing bener- saben jarak saka konstruktor kursi dental diitung kanthi cara ilmiah, kanggo njaga posisi ergonomis.

number (3)

Rangka logam- logam kekandelan, kursi pasien nggawa 180 KG.

XQ7
xq2
number (2)

Motor:

Kerjane kanthi tenang, mandheg alon-alon lan diwiwiti sajrone posisi pasien, nyedhiyakake pengalaman perawatan sing nyenengake.

number (1)

Lampu LED operasi Filter kanthi kamera internal.
Kanggo ngindhari cahya sing cetha langsung ing mripat pasien lan mata dokter gigi kanggo nyebabake rasa ora nyaman sajrone perawatan, lampu LED operasi Filter dikembangake, kanthi fokus lan cahya tentrem kanggo wong;Kamera sing dibangun kanggo tampilan sing luwih apik nalika perawatan.

xq1
产品图片 (7)
number (4)

Dibangun ing nyedhot listrik - digunakake kanthi listrik, Suction bisa lancar lan kuat, bisa ngganti pompa vakum kanggo ngirit biaya lan papan ing klinik.

number (5)

WIFI kaki pedal:
Ora ana watesan kanthi kabel, dokter gigi bebas nggunakake sikil KIRI / KANAN, nggawe karya luwih santai lan luwih gampang.

xq5
index6
number (8)

Opsional:

Kompresor Udara, skalar LED sing dibangun, kamera lisan kanthi layar, lampu perawatan, handpieces dental.

sv_ico_02_hover
Tegangan Rated AC220V- 230V/ AC 110-120V, 50Hz/60Hz
Tekanan banyu 2.0-4.0 bar
Aliran banyu ≧ 10L/min
Konsumsi Udara Nyedhot Kering & Basah ≧ 55L/menit (5.5-8.0bar)
Konsumsi banyu Tekanan Negatif Udara ≧ 55L/min
Kapasitas Angkut Kursi Pasien 180KG
Range dhuwur dhasar Titik kurang: 343mm Titik Dhuwur 800mm
Headrest Dual-articulating gliding headrest;release lever
Daya Input 1100VA
Kontrol kursi Sistem pangiriman touchpad utawa ngalih sikil
Pilihan upholstery Kulit microfiber utawa PU

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita