Kelas B 22 Menit 18L Autoclave Dental Vakum Nyata TS18

Katrangan singkat:

Sterilisasi minangka masalah inti kanggo pasien lan dokter gigi;MOH mbutuhake klinik dental duwe autoclave dental KELAS B.Kita mbantu kanggo nggampangake kabeh klinik dental 'kanggo saged autoclaves B CLASS.Kita ngembangake TS18 Real Vacuum Dental Autoclave: B CLASS, 18L fungsi unik: mung 22 menit kanggo ngrampungake sterilisasi lengkap, kanggo ngirit wektu lan dhuwit dokter gigi kanggo ngatur sterilisasi.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Wektu kerja 22 menit kanggo ngrampungake sterilisasi vakum nyata kanthi 18 liter - efektif banget, ndhukung dokter gigi kanggo sterilisasi alat kanthi cepet.Peraturan internal babagan posisi spare part lan papan, gampang kanggo insinyur tindakake maintaince.

autoclave-(15)
number (7)

Kelas B Teknologi, vakum nyata- aplikasi kanggo handpiece, instrument, kain, katun lan bahan plastik (tegese bisa sterilized saka internal lan external, luwih safety lan tutup kanggo sterilized kabeh pribadi ing Clinic).

number (3)

Tampilan LED digital, 121°C/134°C.
Wektu vakum bisa dipilih saka 1 nganti 20 menit, disaranake ngetutake wektu vakum standar internasional: 4 min.

number (2)

Spare part lengkap :pemanas, tutup Magnetik, baja uap, sensor tingkat banyu, kabeh spare part kasedhiya, kanggo ndhukung dealers.

number (1)

Wangun ing autoclave ing China utawa ing luar negeri, wangun iku persegi dowo, shortcoming ora gampang kanggo nemokake kabinèt kanggo terus, supaya paling saka dentist sijine iku horisontal, desain Lingchen, iku desain kothak, kang tindakake kabinèt internasional. desain.

sv_ico_02_hover
Parameter teknis
Sterilisasi  ukuran kamar (internal) (diameter Xambane) 247 X352mm (18L)
Tegangan  AC 220 V±22V;50Hz
daya  1400W
Sterilisasi tekanan/suhu  1.0-1.1bar/121°, 1.9-2.1bar/134° (ing tekanan atmosfer standar)
Suhu sekitar  0-40°
Sekring cartridge  10A
ysci1
obyek 121° 134°
Wektu
Suhu
Metal-ware 10 menit 3-5min
Jarum kanggo injector 3-5min
produk karet 5 menit
Benang katun 15min 10 menit

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita