Kursi gigi portabel multifungsi sing trep kanggo ngunjungi pasien

Katrangan singkat:

Kursi dental portabel Lingchen, fungsine padha karo kursi dental nyata. Kursi dental mung bisa digunakake ing papan sing didandani, ora gampang dipindhah.

Dadi kursi dental portabel menehi pilihan luwih akeh kanggo dokter gigi.

Paket standar kursi gigi portabel Lingchen kalebu: unit kursi portabel, bangku dokter gigi, turbin gantung, lampu Led, baki operasi, pedal kaki.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Bantal 20cm luwih dawa tinimbang pasar siji, nyedhiyakake pengalaman perawatan sing nyaman.Umume kursi portabel pasar kanthi bantal cendhak, umume sikil pasien bakal nongkrong, yen perawatan dawa, pasien bakal kesel.

xq4
number (7)

Turbin gantung, tray operasi, cuspidor, Lampu Led, pedal sikil, roda obah, bangku dokter gigi, opsi set lengkap.

Turbin gantung kalebu botol banyu, 3 cara syringe lan nyedhot.

number (3)

Pigura logam stabil kanthi lukisan sing apik.Nalika kursi dental portabel dilipat, dhukungan roda digawa.

number (2)

Kursi gigi portabel digunakake ing klinik, Lab, sekolah, amal, tentara, perawatan njobo......

Saiki COVID 19 ngliwati jagad iki, wong kudu ngunci ing omah, mung sawetara rumah sakit lan klinik sing mbukak, nanging pasien nganggep manawa ora aman metu, dheweke luwih seneng yen dokter gigi nyedhiyakake perawatan lawang menyang lawang.Kursi gigi portabel dadi pembantu sing apik kanggo dokter gigi.

number (1)

Kursi dental Lingchen Portable ndhukung amal kanggo nyedhiyakake perawatan dental kanggo bocah-bocah.

Tujuane yaiku nyedhiyakake produk sing apik kanggo ndhukung dokter gigi supaya bisa menehi perawatan kanggo masarakat.

number (4)

Kursi gigi portabel Lingchen gampang dipasang lan dilipat, digawa menyang endi wae sing dikarepake.

ysci1
Parameter teknis
Dhuwur sing bisa diatur 400-500 MM
Backrest gelar luwes 105~160
Kapasitas bobot 135 KG
yaci2
Daftar Packing
1 set rangka mental utama dengan bantal 2 set nduwèni Handrest
2 set sandaran tangan 3 pcs wadhah logam
1 set cuspidor 1 pc Lampu LED
1 pc sekrup 1 pc turbin gantung (opsional)
1 pc manual  

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita