Gambar Bening Frekuensi Dhuwur Radiasi Rendah Portable X Ray

Katrangan singkat:

X-ray portabel sing dirancang khusus kanggo Dokter Gigi.Fitur kalebu;Daya baterei, kamera ukuran SLR Genggam, gampang sudut, Radiasi sithik kanggo nglindhungi sampeyan lan pasien, sensor USB, utawa film sinar-x tradisional.Ngasilake gambar resolusi dhuwur banget, nyekel masalah oyod waos sing ora kejawab dening mesin liyane.Output radiasi sinar-x sing stabil, wektu cahya sing disingkat kanthi teknologi inverter frekuensi dhuwur.Panggantos baterei gampang.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Kaluwihan:
Operasi baterei DC, radiasi kurang fungsional kanggo nglindhungi pasien lan ngluwihi umur sensor;
65KV, gambar sing cetha;
Baterei AA kanggo gampang diganti;
Gagang genggeman sing gampang, cilik lan gampang dimanipulasi.

q15
ysci1

Wanci paparan:

1. Pilih antarane setelan Anak lan Dewasa sing cocog ukuran lan lokasi kanggo wektu cahya lan amba.

2. Waos referensi kanggo wektu cahya.(Nilai referensial)

    Toohposisi

Wektu (S)

Mbalik

agêng

Ngarep

diwasa

Ndhuwur

waos

1.5

1.1

0.7

Ngisor

waos

1.3

1

0.7

Bocah

Ndhuwur

waos

0.8

0.6

0.5

Ngisor

waos

0.6

0.5

0.4

Cathetan: Nalika nggarap sensor sinar-x tinimbang karo film sinar-x, nyuda cahya nganti 50%.

untu ndhuwur

8 7 6 5 4 3 2 1

1 2 3 4 5 6 7 8

untu ngisor

8 7 6 5 4 3 2 1

1 2 3 4 5 6 7 8

yaci2

Parameter teknis:

voltase sumber 100240 VAC
Frequency 50-60Hz
daya 100 W
Wanci paparan 0,2-6 s
X- tabung sinar voltase dhuwur 65KV
X- tabung sinarsaiki 1mA
Frekuensi filamen 55 KHz
Frekuensi voltase eksitasi 35 KHz
Radiasi bocor < 10 uGy/h
Total filtrasi 2,3 mm Al.
Fokus kanggo jarak kulit 100mm + 10mm
Watesan diameteripun 45mm + 5mm
Wwolung 1,6kg
Volume Ukuran 17 x 13 x 12 cm

Pènget: Pajanan bayi lan wanita ngandhut kudu ditindakake kanthi ati-ati.

Sampeyan bisa ngunjungi kaca YouTube kanggo Mesin x-ray Portabel kanggo informasi tambahan:

https://www.youtube.com/watch?v=PZgupD9LiCY&t=109s


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita