Mikroskop Bedah Gigi Serbaguna III Kanthi Fungsi Rekaman Video

Katrangan singkat:

Ringkesan:Mikroskop Dental kanthi kontrol pedal sikil sing apik.

Mikroskop Gigi mbantu ing:
1. nemokake kanal sing didhelikake lan aksesoris.
2. Nemokake lan mbusak instrumen sing kapisah.
3. Ngreksa struktur waos.
4. Ngapikake ergonomis lan efisiensi dokter.


Detail Produk

Tag produk

number (9)

Ningkatake pakaryan dokter gigi & nambah reputasi klinik.

xq3
number (7)

Jarak kerja 25cm, sampurna kanggo kerja dokter gigi;karo 5 tingkat pangisi magnification, paling gedhe 20.4X;kanthi cahya serat optik.

number (3)

Kamera CCD, kanthi gambar kontras dhuwur, ambane lapangan lan efek stereo sing apik banget, ndhukung kanggo entuk gambar utawa video sing jelas.

number (2)

Lampu serat optik kanthi telung tingkat cukup padhang, saben pojok ing tutuk kebak cahya.

number (1)

Mikro-fine diatur dening pedal mlaku elektrik kanggo ngontrol munggah lan mudhun, kanggo ngeculake proyek asisten nalika ngeculake tangan dentist, lan bantuan tekan dentist kanggo gambar final ing sawetara detik.

number (4)
number (5)

Spesifikasi Mikroskop Gigi

Model Spesifikasi dhasar
Lensa Okyective (mm)
Nilai ing wheel item 175 (karo f'=125mm teropong) 200 250 300 400
Versi III Seri 0.4 nggedhekake 3.6 4.2 3.4 2.8 2.1
Bidang visual 56 53 66 80 106
0.6 nggedhekake 5.4 6.2 4.9 4.1 3.1
Bidang visual   35 44 53 70
1 nggedhekake 8.9 10.4 8.3 6.9 5.2
Bidang visual   20.7 25.8 31 41.4
1.6 nggedhekake 14.2 17.4 13.9 11.6 8.7
Bidang visual   12.3 15.4 18.5 24.6
2.5 nggedhekake 22.3 25.5 20.4 17 12.7
Bidang visual 9 8.3 10.4 12.5 16.6
ysci1

Keuntungan microsocpe dental kanggo kerja dokter gigi:

xq8
xq7
xq6
xq5
yaci2

Gaya portabel lan gaya kursi dental Built-in kasedhiya

xq11
xq9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita