Dental kursi 5 Points Mbantu sampeyan milih kursi dental apik

Ing 13 taun kepungkur Lingchen nggarap kursi dental lan kita fokus ing poin-poin ing ngisor iki-

1-Perawatan kudu sampurna- tegese peralatan kudu gampang digunakake lan cedhak karo dokter gigi lan nambah akeh pilihan, warna lampu operasi, google nganggo cahya, kamera lisan lan posisine

2-Lindungi dokter gigi heath- dentist mburi lan gulu lan mripat kudu dianggep apik, jarak ngetung kanthi apik, werna lan cahya reresik, alat konflik karo tangan dentist lan sirah utawa ora.

3-Patient comfort-cuspidor cedhak ing kabeh kang positio, cusion nyaman, reresik lan sterilization bisa ndeleng

4-Maintenance wong, dental dhingklik kudu ngatur online lan banyu tabung uga, kabel listrik cetha, bisa tekan kabeh kanthi cara gampang, kaya 2 lawang ing kothak unit

5-Dealer kudu menang lan nyuda sirahe, kudu ngontrol biaya kanthi apik, lan njamin kualitas supaya bakul rumangsa santai

 

Nganti dina iki kita nampa 7 paten desain, 2 paten utilitas sing disetujoni dening Adminstrasi Kekayaan Intelektual Nasional kita, kalebukursi bocah Q1, kursi bocah Q2, Lampu operasi Filter,Sistem simulasi pribadi SS01, Autoclave TS 18, Mikroskop 02, Kursi portabel.
Kita rumangsa dihargai kanggo kabeh dhukungan lan terus-terusan umpan balik saka para pelanggan, komunikasi kasebut malah nganti 5 taun sawise kursi dental mlebu klinis.Umpan balik iki ngidini Lingchen ngerti kabeh rincian babagan panggunaan klinis saka produk menyang pangguna menyang insinyur, lan mbukak siji jendela kanggo ngembangake kursi dental sing luwih apik lan luwih apik kanggo kabeh pelanggan.

Matur nuwun kanggo kabeh.

Latar mburi kanggo Lingchen dental:
Didegaké ing 2009, manufaktur kursi dental lan autoclaves ing Guangzhou, China.Diekspor menyang luwih saka 70 negara lan karo dealer ing 20 negara lan sukses mbangun merek kita ing Timur Tengah;Tansah ngembangake item anyar lan nggawe luwih akeh nilai kanggo para pelanggan minangka kunci ing karya Lingchen.


Wektu kirim: Jun-30-2022