Top Dipasang Dental Kursi TAOS600

https://www.lingchendental.com/ce-approved-economical-top-mounted-dental-chair-unit-product/
Kita ngerti sawetara dokter gigi sing luwih disenengindhuwur dipasang dental kursi, tinimbang gaya gantung.Amarga kursi dental sing dipasang ing ndhuwur duwe sawetara kaluwihan sing ora ana ing gaya gantung.Dina iki kita bakal nuduhake sawetara informasi babagan iki.
Biasane yen pasien lungguh utawa ninggalake kursi dental, ana persentase dhuwur dheweke bakal ngalahake tabung handpieces kanthi sikile supaya tiba ing lemah, yen handpiece iki larang kaya 500usd?tegese beat iki mimpin kanggo 500usd ngeculke.Kanggo kursi dental gaya sing dipasang ing ndhuwur, desain iki supaya ora kedadeyan kanggo nglindhungi handpieces lan alat liyane kanthi apik, supaya dokter gigi bisa ngaso.Nanging ana siji titik penting, tabung handpiece kudu cukup dawa, lan wadhah tabung kudu maneh uga, iki bisa supaya dentist aran nyaman nalika lagi digunakake.

Amarga saben desain nduweni kekurangan, uga saben wong duwe manfaat.Sadurunge kita krungu akeh crita bab iki kedados, nanging saiki liyane lan liyane Dentistry miwiti kanggo milih gaya hanging, minangka iku luwih trep kanggo dentist digunakake nalika digunakake, uga rega handpiece dadi melorot kakehan, supaya mbandhingaké penak, dentist siap kanggo ngadhepi risiko iki.

Obah bebarengan karo kabutuhan dokter gigi, Lingchen kerja kanggo ndhukung luwih akeh dokter gigi.

Enggo bareng karo sampeyan.matur nuwun.

Latar mburi kanggo Lingchen dental:
Didegaké ing 2009, manufaktur kursi dental lan autoclaves ing Guangzhou, China.Diekspor menyang luwih saka 70 negara lan karo dealer ing 20 negara lan sukses mbangun merek kita ing Timur Tengah lan Amerika Latin;Saiki kita duwe2 paten kanggo kursi bocahdesain,2 model unit klinik pusatkaro mikroskop lan dibangun ing x-ray,22 menit autoclave.Tansah ngembangake item anyar lan nggawe luwih akeh nilai kanggo para pelanggan minangka kunci ing karya Lingchen.


Wektu kirim: Apr-02-2022