Carane milih Kursi Dental apik

https://www.lingchendental.com/intelligent-touch-screen-control-dental-chair-unit-taos1800-product/
Dina iki kita bareng karo sampeyancarane kanggo milih kursi dental apik.Kualitas, Fungsi, Desain, Jarak kerja sing bener minangka titik sing kudu difokusake dening dokter gigi.Kita nggunakake kursi dental Taos1800 minangka conto.
Pisanan, kita ngomong babagan Kualitas, kanggo kursi dental Lingchen sing disetujoni CE lan ISO 13485 dening TUV, kabeh spare part kalebu motor, tabung, klep kabeh digunakake saka kualitas KELAS A.

Kapindho, kita ngomong babagan fungsi kasebut.Kanggo kursi dental Lingchen, ana siji fungsi unik - mbangun nyedhot listrik.Dokter gigi khusus implantis mbutuhake nyedhot sing apik, ana gaya nyedhot portabel, gaya nyedhot sing dibangun, sing bisa digunakake kanthi udhara, banyu, utawa listrik.Nyedhot kursi dental tradisional ditindakake kanthi udhara utawa banyu, sing gampang digunakake, nanging kekurangane rame, lan kekuwatane banget, sing ora cukup kanggo kerja dokter gigi, utamane kanggo operasi, iki meksa para dokter gigi nggunakake nyedhot portabel utawa nginstal pompa vakum (? ora yakin).

Limang taun kepungkur, LINGCHEN ngembangake nyedhot listrik, sing kuat, dibangun ing jinis kursi dental, cukup kanggo operasi operasi, lan gaya saluran banyu, ora butuh asisten kanggo ngganti botol.
Kanggo mbandhingaké karo pump vakum, minangka karo vakum, nalika digunakake sirah nyedhot gampang kanggo tutul meat saka sabar lan nglarani.
Nyedhot listrik sing mlaku kanthi lancar ing wektu sing cukup kanggo nutupi kabeh dokter gigi, pasien rumangsa kepenak.

Kajaba iku, kita nginstal kursi dental kanthi pilihan lengkap, supaya bisa digunakake dokter gigi luwih gampang lan nambah efisiensi kerja, kayata: kita nginstal kursi dental kanthi skalar sing dipimpin, set handpiece, lampu curing, kamera lisan kanthi posisi LCD anyar, luwih lanjut. liyane, kanggo sawetara model kursi dental bisa diinstal dening mbangun ing mikroskop lan mbangun ing x ray, kita nyebataken unit Clinic tengah.

Katelu, kita ngomong babagan desain, ana bantal gedhe lan dawa–2.2M, kanggo nutupi kabeh gaya wong, nyaman lan nggawe kursi dental katon mewah.Ana sistem kontrol layar tutul, nggawe kursi dental iki desain modern.

Kaping: Jarak kerja sing bener, iku sing paling penting kanggo kesehatan dokter gigi, jarak kerja saka dhuwur lan sudut tray operasi, jarak antarane tray asisten, cuspidor kabeh diitung kanthi apik.Nggarap kursi dental iki ndadekake para dokter gigi lan pasien seneng.
Sugeng rawuh kabeh dokter gigi kanggo ngubungi kita kanggo ngrembug luwih lanjut.
Latar mburi kanggo Lingchen dental:
Didegaké ing 2009, manufaktur kursi dental lan autoclaves ing Guangzhou, China.Diekspor menyang luwih saka 70 negara lan karo dealer ing 20 negara lan sukses mbangun merek kita ing Timur Tengah lan Amerika Latin;Saiki kita duwe2 paten kanggo kursi bocahdesain, 2 model unit klinik pusat kanthi mikroskop lan dibangun ing x-ray,22 menit autoclave.Tansah ngembangake item anyar lan nggawe luwih akeh nilai kanggo para pelanggan minangka kunci ing karya Lingchen.


Wektu kirim: Mei-09-2022