Comparison Lingchen Mikroskop MSCII lan MSCIII

PURWAKA

Dokter gigi pengin nggunakake mikroskop kanggo ngrampungake RCT, implan, operasi, pendidikan, lan mikroskop iki kudu gampang digunakake, gampang tekan tutuk pasien, gampang fokus.Dadi obah ing jarak amba lan fokus apik iku penting.

Muga-muga sharing iki bisa mbantu sampeyan ngerticarane milih siji mikroskop.

IMG_20200617_103335

File0000229

 

MSCII MSCIII
Nyetel jarak gedhe Kanthi pedal sikil listrik Kanthi tangan
Nyetel fokus sing apik Fokus otomatis Micro-fine nyetel kanthi pedal sikil
 cahya Lampu LED njaba Dibangun ing lampu Serat
 Fungsi ★★★★ ★★★
 Kaendahan ★★ ★★★★
 Rega ★★★★ ★★

Mikroskop II:

Fungsi fokus otomatis - Ningkatake efisiensi dokter gigi, wektu fokus sing cendhak, tampilan gambar sing jelas, nyuda ketegangan mata dental.

Lampu Filter - Cetha, cahya ora mbebayani kanggo mata dokter gigi, telung mode,
Pilih mode sing beda-beda miturut kabutuhan sing beda.

Panganggone:
Endo, implant, pendidikan, ortho, sawetara operasi, operasi, lsp.

- Kaca mata: WD=211mm
- Magnification: 50X
- Rentang Zoom: 0.8X-5X
- Dibangun ing gaya kursi / Gaya Movable

 

MIKROSCOPEIII:

Dianggo:Pendidikan, bedah, implan, RCT.

- 5 tingkat pangowahan perbesaran, A(3.4X), B(4.9X), C(8.3X), D(13.9X), E(20.4X);
- Lampu serat optik - - kiwa / tengen, dhuwur / normal / kurang;
- Adjustor nggoleki mikro kanthi pedal sikil listrik kanggo ngontrol munggah lan mudhun, kanggo ngeculake tugas asisten.
- Dibangun ing gaya kursi / Gaya Movable

 

Nerangake luwih akeh kanggo cahya:

Kanggo dentist, padha bisa nang tutuk sabar, iki mimpin wong-wong mau kudu milih siji cahya kang bisa mindhah lan nyetel, ora kanggo tindakake lensa mikroskop.Pramila cahya sing dibangun ora cocog karo panggunaan klinis, sing nggawe cahya ing njaba padhang lan area lensa kosong.
Ing pungkasan, kita pindhah menyang lampu titik LED, supaya dokter gigi tetep bebas lan menehi asil sing paling apik.


Wektu kirim: Mar-14-2022